Telefon
WhatsApp
Yemeklerinize ekstra lezzet katacak uzun ömürlü ve sağlıklı en iyi salçalar
mekarackiralama

Salça, taze domates ve biber gibi sebzelerin toplanıp işlenmesiyle hazırlanır. Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez malzemelerinden salça; ana yemeklerden mezelere, soslardan kahvaltılıklara kadar birçok yemekte kullanılır. Siz de yemeklerinize ekstra lezzet katacak uzun ömürlü ve sağlıklı en iyi salça seçeneklerini arıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız. Tavsiyelerimizi inceleyerek beğendiğiniz salçayı seçebilir, parmak ısırtan tariflere imza atabilirsiniz!

1. "Salçasız yemek yiyemem." diyenlere: Cityfarm Organik Domates Salçası

2

Salçalı yemeklerden vazgeçemeyenlerdenseniz Cityfarm Organik Domates Salçası'nı çok seveceksiniz! Organik malzemelerle hazırlanan, eşsiz lezzetiyle kullanıcıların beğenisini kazanan ürünü yemeklerden mezelere, soslardan çorbalara kadar istediğiniz tüm tariflerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 650 gramlık cam kavanozda satışa sunulan domates salçasını açtıktan sonra buzdolabında muhafaza ederek uzun süre kullanabilirsiniz. Yerli üretim domates salçasını kalitesi sayesinde çocuklarınızın ve yaş alan yakınlarınızın tüketeceği yemeklerde de deneyebilirsiniz. Siz de daha fazla zaman kaybetmeden en iyi salça markaları arasında yer alan Cityfarm'ın sevilen ürünüyle tanışmaya ne dersiniz?

Ürünü İncele

2. Kaliteli malzemelerle üretilen: Tat Domates Salçası

3

Yemeklerimizin lezzetine lezzet katan, verdiği renkle iştah açan salça nedir? Türk
mutfağında sıkça kullanılan salça, domates ve kırmızıbiber gibi sebzelerin her mevsim kullanılmak üzere yaz aylarında çeşitli işlemlerden geçirilerek püre hâline getirilmesi olarak tanımlanabilir. Geleneksel salçalar geçmişte açık hava ve güneşte kurutulurken günümüzde fırınlarda kurutulur ve konserve hâlinde satışa sunulur. İyi bir salça elde edilmesi için kaliteli malzemeler ve ustalık gerekir. Siz de mutfağınızda kaliteli malzemelerle ustalığı bir arada sunan, lezzetiyle kalbinizi kazanacak bir salça arayışındaysanız Tat Domates Salçası'na şans verebilirsiniz. Taze domateslerle hazırlanan salça sayesinde sağlıklı ve lezzetli yemekler yapabilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Kimyasal ve koruyucu madde içermeyen: The Mill Gurme Güneşte Kurutulmuş Domates Salçası

4

The Mill Gurme Güneşte Kurutulmuş Domates Salçası; herhangi bir kimyasal koruyucu madde, tatlandırıcı, renklendirici veya kıvam arttırıcı içermez. Güneşte kurutularak üretildiği için geleneksel el yapımı salça lezzetini evinize taşır. Salça markası tavsiyelerimiz arasında yer vermeden geçemeyeceğimiz ürün, sadece domates ve tuz ile üretildiğinden vegan beslenmeyi tercih edenlerin de kullanıma uygun. Raf ömrü boyunca besin değerlerini koruması için pastörize edilen salça, hijyenik koşullar altında hazırlanır. Siz de her öğün kullanmak isteyeceğiniz, kendi yaptığınız gibi lezzetli bir ürün arıyorsanız domates salçasını deneyebilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Domates ve biberin muhteşem uyumu: Tamek Domates Biber Salçası

5

Yemeklerinizde kullanmak için domates salçasını ayrı biber salçasını ayrı almak istemiyorsanız ihtiyacınız olan ürün, Tamek Domates Biber Salçası olabilir. 540 gram ağırlığındaki salça, mevsiminde toplanan tarla sebzelerinden özenle üretilir. %60 oranında domates ve %40 oranında biber içeriğiyle ideal bir karışım oranı sunar. Taze, doğal ve katkısız olduğu için güvenle mutfağınızda tercih edebileceğiniz karışık salça, lezzetiyle yemeklerinize nefis bir tat katar. Severek kullanacağınız, her yemeğe ekleyeceğiniz, herkese tavsiye etmek isteyeceğiniz karışık salçayı kullandıktan sonra daha önce denemediğinize pişman olabilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Yemeklere eşsiz bir lezzet katan: Antep Pazarı Acı Biber Salçası

6

Antep Pazarı Acı Biber Salçası, Balıkesir bölgesinde yetiştirilen kırmızı kapya biberlerinden üretilir. Ürünün katılık oranı 34-35 briks arasında yer alır. 650 gram ağırlığındaki ürün her yemeğinize eşsiz bir lezzet ve renk katar. Eğer aklınızda "Salça nasıl saklanır?" diye bir soru varsa hemen cevaplayalım. Salçayı muhafaza ederken salçanın hava ile temas etmemesine ve serin bir yerde saklanmasına dikkat etmek gerekir. Salçanızı kullandıktan sonra üzerini sıvı yağ veya zeytinyağıyla doldurarak küflenmesinin önüne geçebilirsiniz. Eğer salçayı sık kullanmıyorsanız porsiyonluk parçalara ayırıp buzluğa koyarak da saklayabilirsiniz. Böylelikle ürünün bozulmasını engelleyebilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Organik ürünleri tercih edenlere: Organic Windy Valley Domates Salçası

7

"Organik ürünler arasında en iyi salça markası hangisi?" diye sorarsanız Organic Windy Valley'in domates salçası, aradığınız cevap olabilir. Organic Windy Valley Domates Salçası; koruyucu madde, ilaç ve kimyasal kullanılmadan yetiştirilen Ege domatesleri kullanılarak özenle üretilir. Domatesler en olgun zamanlarında toplanır. Böylelikle salça besin değeri de yüksek olur. ECOCERT sertifikası ile farkını ortaya koyan ürün; A, B1, B2, C ve K gibi vitaminlerin yanı sıra demir, potasyum ve niacin gibi yararlı bileşenleri de içinde bulundurur. Siz de yemeklerinize sağlık ve lezzet dolu bir dokunuşta bulunmak için ürünü denemelisiniz!

Ürünü İncele

7. İlave tuz içermeyen: Jr. Sous Chef Organik Domates Salçası

8

Jr. Sous Chef Organik Domates Salçası, ilave tuz içermez. İyi tarım uygulamalarıyla yetiştirilen domateslerle hazırlanır. 500 gramlık bir salçanın hazırlanması için kilogram domates kullanılır. Böylelikle %65 oranında likopen içeren eşsiz lezzetteki ürün ortaya çıkmış olur. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu ve kimyasal bileşen bulundurmayan salçayı ister yemeklerde ister sos veya çorbalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz salçayı ekmeğin üzerine sürerek çocukluğunuza keyifli ve lezzet dolu bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. Siz de severek tüketebileceğiniz, sağlıklı ve temiz içeriğe sahip bir ürün arayışındaysanız organik salçaya şans verebilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Ekonomik bir seçenek: Burcu Gıda Domates Salçası

9

En ucuz salça seçeneklerinden biri ile karşınızdayız: Burcu Gıda Domates Salçası. Yerli üretim salça, domates lezzetini doğadan sofranıza taşır. Ürünün içeriğinde yoğun miktarda likopen yer alır. Likopen; kanser ve kalp-damar hastalıklarına iyi gelen, kemik sağlığını destekleyen karotenoiddir. Cilt görünümünün güzelleşmesine yardımcı olabilir. Yüksekstandartlar gözetilerek hazırlanan salçayı tercih ederek sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Domatesin en lezzetli hâli olan salça, hijyenik biçimde işlenerek raflardaki yerini alır. Siz de hem damak tadını hem bütçesini düşünenlerdenseniz ürünü çok beğeneceğinize eminiz!

Ürünü İncele

9. Biber salçasından vazgeçemeyenlere: Öncü Acı Biber Salçası

10

En önde gelen salça markaları arasında yer alan Öncü'nün 1650 gram ağırlığındaki acı biber salçası, kalabalık ailelerin ve sık sık salçalı yemek yapanların favorisi olmaya aday. Yoğun kıvamı sayesinde yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak Öncü Acı Biber Salçası, ideal tuz dengesiyle daha uzun süre tazeliğini muhafaza eder. Nohut yemeğinden kuru fasulyeye, patatesli tariflerden bezelye ve barbunya gibi sulu yemeklere kadar dilediğiniz her lezzette kullanabileceğiniz salça; ev yapımı ürünlere benzerliğiyle kalbinizi kazanır. Siz de mevsiminde toplanan en iyi biberlerden yapılan salçayı mutlaka denemelisiniz.

Ürünü İncele

10. Kore mutfağını sevenlere özel: Wang Korea Gochujang Kore Acı Biber Salçası

11-1

Wang Korea Gochujang Kore Acı Biber Salçası, Kore mutfağını evinize taşıyacak! Gochujang salçası, geleneksel Türk salçasından farklı bir tada sahiptir. Ürün; kırmızıbiber, nişastalı pirinç unu, fermente soya fasulyesi ve tuz kullanılarak üretilir. Yoğun kıvamlı ve acı olan salça, geleneksel Kore mutfağında hazırlanan birçok tarifte yer alır. Siz de dilerseniz Kore restoranında yediğiniz yemekleri kendi mutfağınızda hazırlamak için dilerseniz yemeklerinize farklı bir tat katmak için ürünü tercih edebilirsiniz. Salçayı kullandıktan sonra evinizdeki diğer salçaları rafa kaldırmak isteyebilirsiniz!

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

 
 

 

Kaynak Linki: https://www.mynet.com/yemeklerinize-ekstra-lezzet-katacak-uzun-omurlu-ve-saglikli-en-iyi-salcalar-1219748-myyemek

logo1

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

volley

Yazarlarımız

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 38 33 2 102
2 FB  Fenerbahçe 38 31 1 99
3 TS  Trabzonspor 38 21 13 67
4 İBFK  Başakşehir 38 18 13 61
5 KSM  Kasımpaşa 38 16 14 56
6 BJK  Beşiktaş 38 16 14 56
7 SVS  Sivasspor 38 14 12 54
8 ALNY  Alanyaspor 38 12 10 52
9 ÇRZ  Ç.Rizespor 38 14 16 50
10 ANT  Antalyaspor 38 12 13 49
11 GFK  Gaziantep FK 38 12 18 44
12 ADS  Adana Demir. 38 10 14 44
13 SAMS  Samsunspor 38 11 17 43
14 KYS  Kayserispor 38 11 15 42
15 HTY  Hatayspor 38 9 15 41
16 KON  Konyaspor 38 9 15 41
17 MKE  Ankaragücü 38 8 14 40
18 FKGK  Karagümrük 38 10 18 40
19 PNDK  Pendikspor 38 9 19 37
20 İST  İstanbulspor 38 4 27 16
21

Reklam

5-Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

Balikesir Nöbetçi Eczaneler

Balıkesir/Altıeylül
Barış Eczanesi
02662230307
Sırlı Kebap Yanı, ARİS Güzellik Salonu Karşısı


Balıkesir/Altıeylül
Mehmetçik Eczanesi
02662455467
Necati Eğitim Karşısı


Balıkesir/Karesi
Perihan Eczanesi
02662416097
Ege Mh.Altay Cd.No:38 Koray Lisesi Altı


Balıkesir/Karesi
Yeni Kavunoğlu Eczanesi
02662416129
Karesi Mh.Turan Cd.Deve Yoncası Işıklar Mevkii


Balıkesir/Ayvalık
Yeni Eczanesi
02663122606
Fevzipaşa Vehbibey Mh.Barboros Cd.No:11-13


Balıkesir/Bandırma
Onur Eczanesi
02667214308
600 Evler Camii Arka Kapısı Karşısı


Balıkesir/Bandırma
Özlem Eczanesi
02667154199
Evim Avm Yanı


Balıkesir/Bigadiç
Ege Eczanesi
02666145535
Atatürk Cd.No:12


Balıkesir/Balya
Doğan Eczanesi
02664861159
Atatürk Cd.No:17


Balıkesir/Burhaniye
Çelebi Eczanesi
02664221418
Aliçetinkaya Cd.No:19/A


Balıkesir/Dursunbey
Zuhal Yarma Eczanesi
02666626262
Mollaoğlu Mh.Zübeyde Hanım Cd.No:36


Balıkesir/Edremit
Koza Eczanesi
02663848585
Edremit Devlet Hastanesi Ek Bina Yanı


Balıkesir/Erdek
Yeni Eczanesi
02668351252
Pazar Meydanı No:4


Balıkesir/Gömeç
Yeni Gömeç Eczanesi
02663571054
Mithatpaşa Mh.Ayvalık Cd.No:63/A


Balıkesir/Gönen
Marmara Eczanesi
02667626263
Tırnova Mah.Hastane Cad.No:21/A


Balıkesir/Havran
Seyhan Eczanesi
02664321351
Yeni Mh. Hastane Cd.No.40/4


Balıkesir/İvrindi
Elif Eczanesi
02664563533
Yedi Eylül Mh.Zübeyde Hanım Cd.No:6/B


Balıkesir/Kepsut
Avcı Eczanesi
02665761012
Camicedid Mah.Şehit Yüzbaşı Kamil Aşık Cad. no:1/A


Balıkesir/Manyas
Çarşı Eczanesi
02668182100
Çarşı Mh. İnönü Cd. No:7/C


Balıkesir/Savaştepe
Bizim Eczanesi
02665522555
İstasyon Cd. Belediye Pasajı No:2


Balıkesir/Sındırgı
Eroğlu Eczanesi
02665163000
Kurtuluş Mh.Balıkesir Cd.No:7/A


Balıkesir/Susurluk
Emre Eczanesi
02668655251
Han Mh.Okullar Cd.No:13/D


Balıkesir/Kadıköy
Zuhal Eczanesi
05013630404
Körfez Hastanesi Acil Yanı


Balıkesir/Altınoluk
Eray Eczanesi
02663969636
İskele Mh.Cumhuriyet Cd.No.5


Balıkesir/Akçay
Gürkan Eczanesi
02663852234
İkizçay Mah. Bülent Ecevit Cad.No:7/C


Balıkesir/Sarımsaklı
Deniz Eczanesi
02663241355
Maraşal Fevzi Çakmak Bulvarı Akdoğan Apt. No:3/5


Balıkesir/Altınova
Şifa Sun Eczanesi
02663383811
Altınova Mah.14 Eylül Cad.No:22/A


Anket

6-Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
7-Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği